Algemene voorwaarden

In het Centrum voor Zachtmoedigheid wordt gewerkt op basis van vertrouwen en wederzijds respect. Alles is bespreekbaar en zaken kunnen hopelijk in goed overleg worden opgelost. Mocht dat toch niet mogelijk blijken, dan vallen wij terug op onderstaande voorwaarden:

Bij het maken van een afspraak en/of binnenkomst in het Centrum voor Zachtmoedigheid, ga je akkoord met de Huisregels van Het Huis Van Aandacht. 

Samenvatting:

  • Veiligheid wordt gewaarborgd door beide partijen. Mocht dit in het gedrang komen, dan wordt dit bespreekbaar gemaakt door en tussen begeleider en klant
  • Het annuleren van afspraken is kosteloos. De continuïteit van jouw training is jouw eigen verantwoordelijkheid
  • Centrum voor Zachtmoedigheid is te allen tijden gerechtigd om de dagen en tijden van afspraken, trainingen en/of workshops te veranderen. Dit zal echter zo veel mogelijk in goed overleg gebeuren
  • Vanuit professionaliteit en wettelijk oogpunt worden er geen seksuele handelingen verricht
  • Betaling is mogelijk middels betaalverzoek of cash
  • Bij zakelijke samenwerking wordt gewerkt met een factuur. Deze dient binnen 8 dagen betaald te worden. Bij niet betalen van factuur wordt de samenwerking per direct beëindigd
  • Geef voor aanvang van de sessie of training altijd aan of je ergens last van hebt, en of er ergens rekening mee moet worden gehouden m.b.t. je gezondheid, medisch of psychisch verleden of andere zaken die van belang zouden kunnen zijn (medicaties en/of contra indicaties)
  • Centrum voor Zachtmoedigheid is niet verantwoordelijk/aansprakelijk te stellen voor materiële en/of immateriële schade ontstaan voor, tijdens en/of na de sessie/training/coaching/workshop of door het verzwijgen van medische- en of psychische problemen van de klant en is niet aansprakelijk voor schade, verlies of vermissing van goederen.

Contact

Adres

Het Huis Van Aandacht
Dorpen 22

Schagen

Bel mij gerust

Telefoon: 06 49 95 33 30

 

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 19:30 – 21:00 uur 

Social Media
Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.