Coaching

Herken je dit? Je staat op een punt in je leven waarop je klaar bent met hoe je leven er nu (deels) uit ziet. Je bent klaar met bepaalt gedrag dat jou niet meer dient. Je ziet verschillende patronen en negatieve overtuigingen over jezelf telkens terugkomen. En je ziet in of voelt aan dat de verantwoordelijkheid om dit allemaal te veranderen bij jezelf ligt. De tijd dat je nog met de vinger naar iets of iemand buiten jezelf wees, is voorbij. Je durft jouw aandeel in het verhaal echt aan te kijken. Zodat jij kunt groeien.

Super goed dat je op dit punt bent aangekomen. Je staat op het punt van groeikansen. En dat kan op allerlei gebieden. Bijvoorbeeld op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, je bewustzijn en/of je spirituele beoefening. 

hello-2

Samen

Deze periode, ook wel anders gezegd, dit proces kan best ongemakkelijk en spannend zijn. Het is een weg van vallen en opstaan. Het helen van oude wonden vraagt om compassie en geduld. Er bestaat geen quick-fix. 

Ik kan als coach in dit proces naast jou staan en jou hierin begeleiden. Samen kunnen we ‘het beest in de bek kijken’. Ik doe dit vanuit zachtmoedigheid; liefdevol, vrij van oordeel en krachtig.  

De nadruk van coaching ligt op het voeren van gesprekken en het doorbreken van hetgeen dat jou niet meer dient. Daarvoor kan ik ook andere methoden inzetten en/of collega’s inhuren die een andere specialisatie hebben. Zo krijg je altijd een traject op maat aangeboden. 

Maatwerk

Om dit traject op maat af te kunnen stemmen, nodig ik je eerst uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren we elkaar en onze verhalen kennen. Het biedt de ruimte om elkaar echt te ontmoeten. Dat vind ik belangrijk, voordat we samen aan een traject beginnen. We onderzoeken of we een klik hebben samen en of er een basis aanwezig is van vertrouwen, veiligheid en gelijkwaardigheid. 

 

Inclusief

  • Kosteloos verplaatsen van afspraken
  • Geen houdbaarheidsdatum van jouw investering 
  • Bereikbaar voor vragen/aandacht tussen de sessies door (kosteloos)
  • Boeken lenen die jouw proces kunnen ondersteunen
  • Appgroep van Het Huis Van Aandacht voor inspiratie en ondersteuning

Maak hier een afspraak

Zachtmoedigheid | Lichaamsgerichte Spanning, Stress en Trauma Training

Aanbod

Stress Release

Laat fysieke, emotionele en mentale spanning, stress en trauma los en maak ruimte voor je zelfhelend vermogen.

Coaching

Neem de regie weer in eigen hand op het gebied van jouw persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn en spirituele beoefening.

Koude Training

Verken door middel van een combinatie van ademwerk, mindset, fysieke oefeningen en het ijsbad de kracht én stilte in jezelf.

Contact

Adres

Het Huis Van Aandacht
Dorpen 22

Schagen

Bel mij gerust

Telefoon: 06 49 95 33 30

 

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 19:30 – 21:00 uur 

Social Media
Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.