Over mij

Mijn naam is Arjen Muller (1980) en ik ben vader van drie prachtige tienerdochters die in het buitenland wonen. Ik leef samen met mijn hond Bodhi in het Noord-Hollandse dorp Winkel.  

Als oprichter & trainer van het Centrum voor Zachtmoedigheid én als mens zie ik het als mijn levensmissie om mensen te begeleiden naar een stressvrij leven. Ik ben de bedenker van Total Body Awareness; een programma waarin de voordelen van mediteren, lichaamswerk, ademwerk en koude training samensmelten. 

hello-2

Samen

Deze periode, ook wel anders gezegd, dit proces kan best ongemakkelijk en spannend zijn. Het is een weg van vallen en opstaan. Het helen van oude wonden vraagt om compassie en geduld. Er bestaat geen quick-fix. 

Ik kan als coach in dit proces naast jou staan en jou hierin begeleiden. Samen kunnen we ‘het beest in de bek kijken’. Ik doe dit vanuit zachtmoedigheid; liefdevol, vrij van oordeel en krachtig.  

De nadruk van coaching ligt op het voeren van gesprekken en het doorbreken van hetgeen dat jou niet meer dient. Daarvoor kan ik ook andere methoden inzetten en/of collega’s inhuren die een andere specialisatie hebben. Zo krijg je altijd een traject op maat aangeboden. 

Maatwerk

Om dit traject op maat af te kunnen stemmen, nodig ik je eerst uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren we elkaar en onze verhalen kennen. Het biedt de ruimte om elkaar echt te ontmoeten. Dat vind ik belangrijk, voordat we samen aan een traject beginnen. We onderzoeken of we een klik hebben samen en of er een basis aanwezig is van vertrouwen, veiligheid en gelijkwaardigheid. 

 

Inclusief

  • Kosteloos verplaatsen van afspraken
  • Geen houdbaarheidsdatum van jouw investering 
  • Bereikbaar voor vragen/aandacht tussen de sessies door (kosteloos)
  • Boeken lenen die jouw proces kunnen ondersteunen
  • Appgroep van Het Huis Van Aandacht voor inspiratie en ondersteuning

Bekijk hier onze agenda

Zachtmoedigheid | Lichaamsgerichte Spanning, Stress en Trauma Training

Trainingen

Aanbod

Stress Release

Stress is niet altijd ongezond. In de vorm van acute stress zijn de gezondheidseffecten ervan zelfs waardevol. Koude Training heeft een positieve invloed op je fysieke, mentale, emotionele en energetische gezondheid. 

Koude Training

Stress is niet altijd ongezond. In de vorm van acute stress zijn de gezondheidseffecten ervan zelfs waardevol. Koude Training heeft een positieve invloed op je fysieke, mentale, emotionele en energetische gezondheid. 

Contact

Adres
Het Huis Van Aandacht
Dorpen 22

Schagen
Bel mij gerust

Telefoon: 06 49 95 33 30

 

Openingstijden
Maandag 09:00 – 17:00 uur
Voor andere dagen neem contact op. 
Social Media
Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.